Onze Verticals

Ontdek onze uitgebreide reeks sectoren en cases.

Het is misschien wel de grootste opdracht waar de wereld voor staat: onze energiehuishouding verduurzamen en sluitende cirkels maken van lineaire ketens. Met het ontwikkelen van innovatieve software draagt MyBit Group daar graag aan bij.
De volgende generatie bepaalt altijd de toekomst. Daarom is het zaak dat we onze kennis en kunde overdragen en tegelijkertijd ruimte bieden aan nieuwe inzichten. MyBit Group versterkt de sleutelrol van onderwijs met IT-oplossingen om kennis op te doen en te delen.
In de zorgsector komen grote maatschappelijke waarden samen: van welzijn tot gezondheid, van privacy tot cyber security en van inclusiviteit en gebruiksvriendelijkheid tot betaalbaarheid. MyBit Group weet met al die waarden rekening te houden.
Mediabedrijven willen consumenten steeds meer op maat bedienen en betrekken. Gebruikers verwachten keuze en invloed te hebben. Altijd en overal. MyBit Group ontwikkelt applicaties die het beste en leukste antwoord zijn op precies die behoefte.
Democratie is dynamisch. De verhouding tussen overheidsorganisaties en burgers vraagt steeds om andere methoden en middelen. MyBit Group heeft de ervaring en de idee├źn om de overheid te ondersteunen bij interne en externe processen met maatschappelijke impact.
De rol van maatschappelijk gedreven organisaties wordt groter en steeds meer organisaties laten zich leiden door maatschappelijke waarden. Voor MyBit Group is dat niet anders. Juist daarom zijn we in staat om via technologie bij te dragen aan een betere wereld.