Over de
MyBit Group

Geloven in de kracht van uw software op maat als de best passende oplossing voor ondersteuning van uw operationele en strategische organisatiedoelstellingen.

Over de MyBit Group
TSA Group
Peercode
Ibuildings
Poort80
Egeniq
Gate51
MyBit Poland
Dockbite
DSESoftware
MyBit

De MyBit Group is specialist in Custom Software Development. Bijzonder daarbij is dat we ‘stack-agnostisch’ ontwikkelen: we beperken ons niet tot gebruik van enkele specifieke technieken. De verschillende geografische kantoren van de MyBit Group zijn kwalitatieve uitblinkers in uiteenlopende technische stacks.

Hierdoor bezit de MyBit Group op het hoogste kwaliteitsniveau een breed scala aan specifieke vakbekwaamheid. Het geheel zorgt dat we bekwaam zijn in het bedienen van opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector met een breed pallet van technieken. Bovendien zorgen we met onze 200+ medewerkers dat continuïteit in de dienstverlening altijd is geborgd.

0
Aangesloten
kantoren
0 +
Medewerkers in dienst
0
Verschillende
programmeertalen
0 +
Projecten in
diverse sectoren
20230601-AT9A1543 1
Over de MyBit Group

VEELZIJDIGE PARTNER

Met de MyBit Group beschikt u over de opgetelde kennis en ervaring en expertise van diverse bureaus. Een passend multidisciplinair team gaat als één partner voor u aan de slag. Daarbij bepaalt uw vraagstuk de oplossing: u krijgt precies wat nodig is.

WAARDENGEDREVEN

Als uw organisatie maatschappelijke waarden omarmt, moet ook u software daarbij aansluiten. Voor de MyBit Group is verantwoord digitaliseren vanzelfsprekend. En we voegen de daad graag bij het woord.

MAATWERKSOFTWARE

Of het nu om missiekritische of ondersteunende software gaat: MyBit Group ontwerpt en implementeert op maat. Zodat onze IT-oplossing optimaal bijdraagt aan u organisatiedoelstellingen en er een solide basis ligt om op voort te bouwen.

Wij zijn werkzaam in de volgende verticals

Energie & Circulair

coming soon

Onderwijs

coming soon

Zorg & Lifestyle

coming soon

Media & Entertainment

coming soon

Overheid

coming soon

NGO’s

coming soon