NGO’s

De rol van maatschappelijk gedreven organisaties wordt groter en steeds meer organisaties laten zich leiden door maatschappelijke waarden. Voor MyBit Group is dat niet anders. Juist daarom zijn we in staat om via technologie bij te dragen aan een betere wereld.
Sector NGO
Sector NGO

NGO’s hebben in de regel grote ambities voor een betere wereld. Om die ambities waar te maken, zijn digitale hulpmiddelen onmisbaar geworden.

IT-oplossingen in NGO’s

Hoe verantwoord je als NGO investeringen in de organisatie zelf? Op welke manier kan een NGO talent aantrekken en behouden in een krappe arbeidsmarkt? Welke digitale middelen dragen concreet bij aan het grote ideële doel en hoe meten we dat? Welke rol kan technologie spelen in het informeren stakeholders of het werven van donateurs? Wij denken met liefde mee over IT-oplossingen die juist bij jouw organisatie passen.

IT is er om mensen en de maatschappij te dienen: daarom kan IT niet zonder ethische afwegingen. MyBit Group is je veelzijdige en flexibele partner voor waardengedreven maatwerksoftware. Als jouw organisatie maatschappelijke waarden omarmt, dan moet ook je software daarbij aansluiten. Voor MyBit Group is verantwoord digitaliseren vanzelfsprekend. En we voegen de daad graag bij het woord.

Andere branches

Ook buiten NGO’s is MyBit Group thuis. We kennen de uitdagingen én de oplossingen in de wereld van Energie & Circulair, Onderwijs, Overheid, Media & Entertainment en Zorg & Lifestyle. Bekijk onze cases of neemt direct contact op om je vraagstuk voor te leggen.

Bekijk ook

Zorg & Lifestyle

coming soon

Overheid

coming soon