Peercode

Peercode helpt uw kennis op het gebied van sport en gezondheid om te zetten in inspirerende websites en applicaties.
Peercode
Peercode

Peercode helpt uw kennis op het gebied van sport en gezondheid om te zetten in inspirerende websites en (mobiele) applicaties. Tevens leveren wij in opdracht maatwerk in diverse interactieve diensten en websites en creƫren wij uit eigen initiatief innovatieve producten.

Inmiddels bestaat Peercode (opgericht als in2sports BV in september 1999) uit een uitgebalanceerd team van ervaren professionals uit verschillende gebieden, zoals management, marketing & sales, software architectuur, web design, (cognitieve) ergonomie en sport & gezondheid. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van kennisleveranciers uit verschillende takken van sport en gezondheid. Op deze manier zijn wij in staat om op effectieve en efficiƫnte wijze nieuwe, kwalitatief hoogstaande interactieve diensten te ontwikkelen. Een greep uit de groep professionals waar we mee werken zijn Gerard Jorna (Senior Human Factors specialist bij Philips Design), Jacco Elting, Theo Joosten, Alex Reijnders en Luc van Agt (sportfysioloog van PSV voetbal en PSV zwemmen).

Wij zijn regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Heb jij minimaal een afgeronde HBO Informatica opleiding en spreekt ons product je aan neem dan contact met ons op.

Onze skills

  • Laravel

Certificeringen & Partners