MyBit

MyBit ontwikkelt innovatieve software voor een veiligere, overzichtelijkere en betere wereld.
MyBit Group office
MyBit Group office

Wij zijn MyBit! Op het Media Park in Hilversum werken wij dagelijks aan innovatieve software om de wereld elke dag een stukje veiliger, overzichtelijker en beter te maken. Elke dag werken onze teams aan software op het gebied van onder andere cameraobservatie, 3D-productconfigurators en papierloos vergaderen.

Wij bedenken, ontwerpen, maken en onderhouden hoogstaande software. Binnen MyBit werken wij via de SCRUM-methodiek om op een gestructureerde en flexibele manier software te leveren. Dit doen we niet alleen, maar samen met de klant.

Onze klanten zijn niet zomaar klanten, maar zijn partners. Wij gaan een langdurige relatie aan die voor beide partijen waardevol is.

In samenwerking met de HvA investeren wij in de toekomst door een omscholingstraject tot Software Engineer aan te bieden. Meer informatie over Make IT Work vind je op de website.

Onze skills

  • 10 programmeertalen

Wij werken voor

Onze projecten

NotuBiz

Technologie voor democratie

Bij meer dan 250 provincies, gemeenten en waterschappen in Nederland en België maakt Notubiz de besluitvorming makkelijk en transparant met technologische oplossingen. Dat doet Notubiz met MyBit als vaste software-ontwikkelaar.

Breed inzetbaar, maar wel op maat
Vergaderprocessen vereenvoudigen en besluitvorming transparant maken vraagt om innovatieve en betrouwbare software. Die moet enerzijds breed inzetbaar zijn voor overheden in Nederland en België, maar anderzijds op maat aan te passen zijn aan specifieke lokale wensen en eisen.

Democratie via web, mobiel, live en on demand
MyBit heeft voor Notubiz inmiddels een breed scala aan softwareproducten ontwikkeld en onderhoudt die ook. De kern van dit portfolio is het raadsinformatiesysteem: een webapplicatie waarmee gemeenten vergaderingen inzichtelijk en overzichtelijk maken. Een dedicated team van ontwikkelaars bij MyBit houdt dit systeem up-to-date en breidt het uit. MyBit borgt ook dat de software blijft voldoen aan alle relevante wetgeving zoals de AVG en de Archiefwet.

Als uitbreiding op het raadsinformatiesysteem hebben NotuBiz en MyBit een mobiele applicatie voor papierloos vergaderen ontwikkeld. Eerst voor iOS, daarna ook voor Android en Windows. De app is voor veel lokale politici inmiddels onmisbaar. Ook burgers zijn gebruikers waar MyBit software voor ontwikkelt. Zo kunnen die via een streamingsplatform live én on demand vergaderingen bekijken en terugkijken. MyBit blijft die dienst verbeteren, zoals met streams in 4K-kwaliteit en live ondertiteling.

Partnership als basis voor verbetering
Inmiddels heeft Notubiz een jarenlange samenwerking met MyBit. Dit partnership biedt overheden eenvoud in het democratische proces en hun burgers transparantie van die besluitvorming. Deze duurzame relatie garandeert ook de voortdurende doorontwikkeling en verbetering van de software.

Certificeringen & Partners