DSE Software

DSE Software wordt Poort80. Poort80 Beverwijk levert op maat gemaakte oplossingen voor unieke, complexe bedrijfsprocessen.
DSE - Poort80 - Beverwijk
DSE - Poort80 - Beverwijk

DSE Software is gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen voor klanten met unieke, complexe en innovatieve bedrijfsprocessen. Samen met alle betrokkenen worden de eisen en wensen in kaart gebracht waar de software aan moet voldoen. Dit geeft niet alleen duidelijkheid, maar ook vertrouwen. Vertrouwen dat betrouwbare, kwalitatieve software efficiënt werken mogelijk maakt daar waar er behoefte aan is. In nauwe samenwerking met u ontwikkelen wij de software stap-voor-stap. Na de oplevering van de ontwikkelde software zorgen wij voor het onderhoud en beheer ervan en is doorontwikkeling mogelijk zodat u er optimaal gebruik van kunt blijven maken.

Onze skills

  • PHP Development

  • C# .NET

Wij werken voor

Onze projecten

Vitens

Labanalyses onder de knop

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Dagelijks voorziet het bedrijf bijna 6 miljoen klanten van kraanwater dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Poort80 ontwikkelde voor Vitens software om labresultaten te analyseren.

Analyse en rapportage
Vitens heeft een eigen laboratorium om de constante kwaliteit van het drinkwater te garanderen. Voor dit lab was Vitens op zoek naar een softwaresysteem dat meetresultaten snel en betrouwbaar analyseert en rapporteert.

Duidelijkheid uit miljoenen meetgegevens
Elk jaar levert Vitens zo’n 33 miljoen kubieke meter drinkwater, gecontroleerd met allerlei meetapparatuur. Het gewenste softwaresysteem moest als gevolg jaarlijks miljoenen meetgegevens kunnen verwerken. Poort80 ontwikkelde software die de verschillende meetresultaten analyseert en tegelijkertijd controleert of het proces zelf nog voldoet aan verschillende kwaliteitseisen. Poort80 zorgde er ook voor dat de rapportage ervan voldoet aan de strengste eisen, zoals de herleidbaarheid van data en beslismomenten.

Betere onderbouwde beslissingen
Het softwaresysteem dat Poort80 ontwikkelde, stelt Vitens in staat snel en betrouwbaar verschillende meetgegevens te analyseren en op basis van heldere rapportages nog beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Certificeringen & Partners