Dockbite

Dockbite creëert vooruitstrevende online oplossingen met slimme tools en AI, voor huidige én toekomstige zakelijke uitdaging.
Dockbite Rotterdam
Dockbite Rotterdam

Dockbite bouwt online oplossingen voor bedrijven die verder denken dan vandaag. Met het gebruik van slimme development tools en artificial intelligence worden intuïtieve applicaties voor bedrijven ontwikkeld. We beantwoorden hiermee niet alleen de vraag van nu, we onderzoeken ook de vragen van morgen.

Het resultaat is meer dan een efficiëntere werkwijze of procesmatige denkwijze. Onze tools geven u een onmisbaar inzicht in uw data. Slimme apps en dashboards die u een voorsprong geven op de markt. Ongeacht uw industrie.

Samen met u als opdrachtgever zoeken we waar we de organisatie digitaal kunnen verbeteren. Oplossingen die leiden tot een meetbaar rendement. De producten die we bouwen, leveren we op in sprints. Door de snel opvolgende opleveringen, komen we tot een snel werkbaar model. Een tool die werkt voor uw mensen, uw klanten, uw organisatie.

Nu, en later. Want al onze tools zijn schaalbaar in functionaliteit en gebruikers. Door de data slim te converteren naar waardevolle input, zorgen we ervoor dat u niet alleen weet hoe de toekomst eruit gaat zien. We zorgen ervoor dat u die kunt gaan bepalen.

Dockbite. Shaping the Future.

Onze skills

  • Javascript

  • Node.js

  • AI

  • Consultancy

  • UX & Strategie

  • Solution Architecture

Wij werken voor

Onze projecten

KLM : Portal voor het keurproces

KLM Health Services heeft tachtig jaar ervaring in het keuren van medewerkers en particulieren met bijzondere beroepen of hobby’s. Om de keuringen vast te kunnen leggen, hebben we voor KLM een gebruiksvriendelijke portal ontwikkeld.

Keurig in een portal

Naast de eigen piloten keurt KLM Health Services bijvoorbeeld ook expats, duikers, brandweerlieden en taxichauffeurs. Een portal moest het proces voor de gekeurden én de keurders makkelijker maken.

Alles in eigen beheer

Met de portal kunnen KLM en haar klanten de verschillende keuringen eenvoudig administratief bijhouden. Via de portal krijgen deelnemers aan keuringen de mogelijkheid om zichzelf makkelijk in te plannen. KLM kan deze tweetalige tool helemaal zelf beheren, inrichten en aanpassen. Dat geeft KLM onafhankelijkheid en flexibiliteit.

Prettig en effectief

Zowel KLM Health Services als de eerste klant die van de tool gebruikte – de Veiligheidsregio Utrecht – waren enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit ervan.