Gate51
MyBit Group

Gate51 sluit zich aan bij de MyBit Group

Gate51 uit Amersfoort, specialist in ontwikkeling van online applicaties wordt onderdeel van de MyBit Group. Met deze acquisitie vergroot de MyBit Group haar slagkracht in de markt van maatwerk software ontwikkeling. Naast een team ervaren specialisten in Amersfoort gaat ook het team van programmeurs met kantoor in Gdansk over naar de MyBit Group.

Gate51 sluit zich aan bij de MyBit Group

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “We zijn blij met de versterking van zowel de specialisten van Gate51 uit Amersfoort als het ervaren team programmeurs van Pro51 uit Polen. De activiteiten van Gate51 en Sites51 zullen samengaan met de activiteiten bij MyBit in Hilversum.”

Onno Steman, Managing Director van MyBit: “Gate51 laat zien dat het werken als een hecht team garant staat voor succesvolle software-oplossingen en website-ontwikkeling. Door het toevoegen van Gate51 aan MyBit versterken we ons team met ervaren consultants en programmeurs.”

Arian Schoen, Founder van Gate51: “De MyBit Group heeft een sterke positie op de Nederlandse markt. Gate51 heeft veel te bieden en wil graag de volgende stap maken voor haar klanten en medewerkers. De MyBit Group heeft een vergelijkbaar DNA, met een focus op hoge klanttevredenheid en oog voor haar medewerkers. Daarmee is de MyBit Group de ideale eigenaar om deze vervolgstap te maken.”

Gate51 is opgericht in 2014 met als missie om webapplicatie- en website ontwikkeling toegankelijker te maken. Daarbij zijn de klantrelatie, -communicatie en functionele voorbereiding key.

Het team van Gate51 bestaat uit ervaren functioneel-technische consultants, die verantwoordelijk zijn voor het uitvragen en uitwerken van de klantvraag, het aansturen van de technische afdeling en de support.

Meer informatie op https://gate51.nl

Hilversum
Gate51

Gate51

Hilversum

Gate51

Gate51 ontwikkelt op maat gemaakte software met een focus op software voor Asset Management en klantportalen.
  • PHP

naar de website